YMCA BAIA MARE, YMCA CAVNIC – Ateliere pentru dezvoltarea tinerilor

0
15

Pentru tinerii curioși și dornici să afle mai multe despre SDG-uri (Sustainable Development Goals) sau ODD-uri (Obiective de Dezvoltare Durabilă), YMCA vine cu o propunere. Invită tinerii să participe la sesiunile de formare ”Youth Empowerment. Call to Action”. Această sesiune constă într-o serie de ateliere cu scopul creării unui context de participare activă a tinerilor în comunitate. Și totodată îi ajută pe aceștia să conștientizeze și să pună în aplicare acțiuni menite să sprijine Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (Agenda 2030 ONU) în special cele axate pe climă, egalitate de șanse și incluziune.

”Atelierele vor urmări împuternicirea tinerilor de a acționa ca factori de schimbare pentru crearea unor comunități durabile urmărind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU. Tinerii își vor dezvolta abilități și competențe transversale, privind implicarea civică, egalitatea de șanse, voluntariatul. Metodele utilizate vor fi de factură non-formală. Dacă ești din zona Cavnicului sau Baia Mare și ai între 14 și 30 de ani, ești binevenit să te înscrii (…) până în data de 15.09.2020”, scriu organizatorii atelierelor.

Primul atelier va avea loc în data de 19.09.2020 în Cavnic, de la ora 11.00 și până la ora 17.00, iar la următoarele ateliere data și ora vor fi stabilite de comun acord cu participanții. De asemenea dacă vor exista modificări pe parcurs acestea vor fi comunicate în timp real, la fel și detaliile logistice despre transport și locația exactă. În cadrul atelierelor se vor respecta dispozițiile legale în vigoare privind prevenirea răspândirii și contaminării Sars-Cov-2.

Este un eveniment al DJST Maramureș (Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș), inclus în Calendarul de proiecte proprii al DJST Maramureș prin Programul de susținere a acțiunilor de tineret, organizat cu sprijin din partea celor de la Asociația YMCA Baia Mare, YMCA România, YMCA Cavnic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here