VREAU SĂ FIU ANTREPRENOR BAIA MARE - Eveniment online destinat tinerilor maramureșeni

În perioada 25 martie - 8 aprilie se va desfășura live pe pagina de Facebook și Zoom proiectul ”Vreau să fiu antreprenor”.

VREAU SĂ FIU ANTREPRENOR BAIA MARE - Eveniment online destinat tinerilor maramureșeni

Este un proiect marca “România Business Leaders” și este dedicat tinerilor liceeni și studenți. Scopul acestuia este de a dezvolta spiritul antreprenorial în rândul tinerilor pasionați de ideea de business și dezvoltare.

”Programul <> îți oferă acces la informații esențiale și mentorat prin care antreprenori de succes te vor ghida pentru a-ți pune în aplicare ideea afacerii tale. Pentru a putea avea oportunitatea unui program de mentorat unu la unu, va trebui să prezinți un pitch. Un pitch este o prezentare scurtă a ideii tale de afaceri cu detalii cât mai exacte, care să cuprindă elementele esențiale pentru a dovedi că ideea ta este una bună”, au precizat organizatorii evenimentului.

Evenimentul este organizat de caravana “Vreau să fiu antreprenor” (VSFA), care are ca scop promovarea și dezvoltarea mindeset-ului (modului de gândire) antreprenorial în rândul tinerilor.

Structura proiectului

În cadrul proiectului vor fi trei programe. În primele două, tinerii vor vedea prezentările unor oameni de succes în antreprenoriat, iar în cel de-al treilea se vor selecta (din 10) cinci pitch-uri câștigătoare, iar tinerii respectivi vor putea beneficia de programul de mentorat de unu la unu.

Primul eveniment are loc în 25 martie, al doilea în 1 aprilie, iar al treilea în 8 aprilie.

În cadrul primului program, tinerii îi vor avea ca speakeri pe Sergiu Cadar (director general la Somproduct) și pe Nicolae Onțiu (Fondatorul One-It).

În cadrul celui de al doilea program vor fi speakerii Ciprian Borșan (Fondatorul Companiei de Marketing Harpoon și al Clubului de Antreprenoriat Maramureș Business Club) și Jacques de Boer (director executiv al Printmasters).

“Poate îți este frică, pentru că este un domeniu necunoscut de tine încă, dar, dacă îți dorești cu adevărat să fii antreprenor, trebuie să faci primul pas”, este îndemnul organizatorilor pentru tineri.

 V.R.