VIZITĂ - Ludovic Orban, încântat de investițiile în domeniul aviatic din Maramureș

VIZITĂ - Ludovic Orban, încântat de investițiile în domeniul aviatic din Maramureș

Aflat în vizită în Maramureș, președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a participat la o conferință de presă, organizată în Baia Mare, alături de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, și președintele Consiliului JUdețean Maramureș, Ionel Bogdan. 

Printre altele, Ludovic Orban a vorbit despre investițiile făcute de Universal Alloy Corporation la Tăuții Măgherăuș, o localitate despre care (după cum spune Orban) mulți români nici măcar nu au auzit. 

”În Maramureș se construiește un holding industrial mondial în domeniul aviației”, a declarat Ludovic Orban. 

Fostul prim-ministru spune că trebuie făcute ”investiții inteligente” în domenii de vârf, astfel că apreciază tehnologia de vîrf din domeniul aeronauticii pe care a văzut-o la investiția din Tăuții Măgherăuș.

Ludovic Orban a spus că a făcut, împreună cu conducerea Consiliului Județean Maramureș, o inventariere a proiectelor importante din Maramureș, în mai multe domenii. A menționat necesitatea înființării unui parc industrial și a arătat necesitatea finalizării podului peste Tisa, un proiect al cărui management (crede Orban) ar trebui preluat de Consiliul Județean.

I.V.