VIȘEU - Spitalul vrea să aducă un medic oncolog

Conducerea Spitalului Orășenesc Vișeu de Sus dorește să atragă un medic oncolog pentru ambulatorul de specialitate, pentru a veni în sprijinul pacienților care suferă de cancer.

VIȘEU - Spitalul vrea să aducă un medic oncolog

Cum noua clădire care va găzdui cabinetele din ambulatorul de specailitate va oferi condiții net superioare pentru consultul pacienților, spitalul are posibilitatea să-și extindă și specialitățile medicale și să atragă noi medici. Astfel, noul ambulator va oferi servicii medicale în plus și va scuti mulți pacienți de drumuri în Baia Mare.

Printre altele, se dorește inclusiv aducerea unui medic oncolog care să acopere o parte din nevoile pacienților din Maramureșul Istoric.“ Ca și specialități noi, intenționăm să înființăm servicii ambulatorii în urologie, endocrinologie, ortopedie și chiar oncologie. Pentru că până la urmă, dacă vom reuși să adcem un oncolog, va fi foarte simplu pentru pacienții din zona asta și-i va scuti de drumuri. Cabientul este prins deja în structură”, a explicat Vlad Cristian,managerul spitalului.

A.H.