VIAȚĂ SPORTIVĂ - Jandarm maramureşean campion/vicecampion la Judo, Sambo și Jiu Jitsu Brazilian

Anul acesta, pe data de 3 aprilie se vor aniversa 171 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. În Maramureș avem jandarmi cu care ne putem mândri și care reprezintă cu cinste instituția.

VIAȚĂ SPORTIVĂ - Jandarm maramureşean campion/vicecampion la Judo, Sambo și Jiu Jitsu Brazilian

Sg.maj. Pop Denis-Mihai din cadrul detaşamentului de jandarmi mobil Baia Mare practică Judo, Sambo și Jiu Jitsu Brazilian de la vârsta de 10 ani și a participat, de-a lungul timpului la numeroase competiții naționale si internaționale: „A obținut la Judo titlul de vicecampion naţional la juniori în anul 2012, la categoria 81 de kg. și a fost component al lotului național de juniori. În anul 2013 a obținut locul 3 la U23 categoria 90 kg. iar în anii 2017 și 2019 s-a clasat pe locu 5 la seniori, categoria de greutate 81kg”.

Jandarmul a obținut la Sambo titlul de vicecampion național la seniori în anul 2020, la categoria de greutate 90 kg. La Jiu Jitsu Brazilian a obținut titlurile de campion și vicecampion național Gi și NoGi Seniori Profesionisti în anul 2020, la categoria de greutate 86 kg. Mai trebuie spus că începând cu luna noiembrie a anului 2019, sg. maj. Pop Denis-Mihai a fost repartizat la Jandarmeria Maramureş ca urmare a absolvirii Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni.

H.D.