VASILE MIRIUȚĂ (antrenor CS Minaur) - Nu mai îmi doresc să întoarcem rezultatul, vreau și eu să conducem cu 1-0 sau 2-0 la pauză

CS Minaur a devenit specialistă în obținerea victoriilor pe final de meci.

VASILE MIRIUȚĂ (antrenor CS Minaur) - Nu mai îmi doresc să întoarcem rezultatul, vreau și eu să conducem cu 1-0 sau 2-0 la pauză

CS Minaur a ajuns pe primul loc în Seria 10 din Liga 3 după ce a învins ieri pe SCM Zalău cu 2-1 (0-1). Băimărenii au marcat golul victoriei în ultimele secunde. Este al doilea meci consecutiv când echipa lui Vasile Miriuță întoarce rezultatul pe final. Au mai făcut-o și în etapa precedentă când au învins Someșul Dej cu 3-2, după ce au fost conduși cu 2-0.

"Este foarte bine când câștigi în ultimele secunde. Când pierzi, cum am pățit-o și noi în min. 94 cu CAO Oradea, ești supărat.

Am început bine meciul dar am luat acel gol dintr-o fază ciudată. Nici nu pot să spun că a fost o neatenție în apărare pentru că mingea a ricoșat ciudat, iar noi am adormit un pic, trebuia să fim totuși mai atenți. Au intrat bine în meci jucătorii pe care i-am introdus pe parcurs, Alex Pop, Vasile Pop și Zaluschi, primii doi chiar au marcat. Echipa și-a dorit să câștige și am întors rezultatul. Dar nu mai îmi doresc să întoarcem rezultatul, vreau și eu să conducem cu 1-0 sau 2-0 la pauză.

Toată lumea vrea să câștige. Nu e mare diferență la Liga 3 între echipe, oricine poate bate pe oricine, diferența este făcută de valoarea individuală a jucătorilor. Părerea mea este că azi Bogdan Minteuan a întors jocul, prin cele două pase de gol.

Eu îmi doresc că câștigăm fiecare joc și să mergem la baraj. Normal că ne dorim să rămânem pe primul loc, dar important este ca la final să promovăm.

I-am văzut pe suporteri cum ne-au încurajat de după gard. Nu i-au apostrofat pe jucători când au greșit. Au văzut și ei că trebuie să aibă răbdare, pentru că echipa își dorește să câștige", a declarat Vasile Miriuță, antrenorul echipei CS Minaur.

M. S.