TUR DE FORȚĂ - CS Minaur, 7 meciuri în 14 zile!

Perioadă extrem de aglomerată pentru handbalistele de la CS Minaur.

TUR DE FORȚĂ - CS Minaur, 7 meciuri în 14 zile!

Începând de luni, 26 aprilie, și până duminică, 10 mai, CS Minaur a avut programate meciuri la foc automat. Practic, într-un interval de 14 zile băimărencele au jucat sau vor juca șapte partide foarte grele, poate cu excepția întâlnirii cu CSM Slatina, în toate având ca obiectiv doar victoria.

Deocamdată, fetele antrenate de Costică Buceschi sunt în grafic, după ce au învins în toate cele patru meciuri pe care le-au jucat săptămâna trecută la Bistrița, în Liga Florilor: 32-29 (17-15) cu HC Zalău, 25-21 (16-10) cu Rapid București, 33-29 (15-14) cu CSM Slatina și 31-30 (12-14) cu SCM Râmnicu Vâlcea.

În această săptămână, CS Minaur mai are un joc programat în Liga Florilor (etapa 20), joi 6 mai, cu Gloria Bistrița, la Turda. Se pare că întâlnirea va fi devansată cu o zi, și se va desfășura miercuri, 5 mai.

Urmează la sfârșitul săptămânii, cele mai importante meciuri ale sezonului pentru băimărence în cadrul turneului Final Four al EHF European League, pe care CS Minaur îl organizează pe teren propriu. Sâmbătă, 8 mai, în prima semifinală, băimărencele vor întâlni echipa franceză Nantes Atlantique Handball (ora 15.45), în timp ce, de la ora 19, Siofok KC (Ungaria) și Herning-Ikast HAndbold (Danemarca) se vor afla față în față în semifinala a doua. Cele două finale sunt programate duminică 9 mai, de la orele 15.45 și 19.

CS Minaur ar fi trebuit să mai dispute încă un joc în această săptămână în Liga Florilor (etapa 21), dar partida cu Dunărea Brăila, programată vineri, 7 mai, a fost amânată.

M. S.