TUNEL DE DECONTAMINARE – Poartă dezinfectantă la Jandarmeria Maramureș

0
158

O nouă poartă dezinfectantă a fost donată cadrelor din Jandarmeria Maramureș. După Spitalului de Pneumoftiziologie din Baia Mare și Spitalului Municipal din Sighetu Marmației, care au primit câte o poartă dezinfectantă, a fost donată una și pentru cei de la Jandarmerie.

„Riscul la care sunt supuși cei ce trebuie să aibă grijă de sănătatea noastră, a tuturor, este imens. Sper ca poarta dezinfectantă dăruită din suflet cadrelor din Jandarmeria Maramureș să își atingă scopul, iar angajații instituției să rămână în afara pericolului prezentat de noul virus asiatic”, spune un deputat din Maramureș.

# Implementarea porților, un gest apreciat

Maramureșenii apreciază lucrurile importante făcute pentru județ. Apreciază oamenii, dar și gesturile în scop caritabil, cum sunt donațiile. Iar dacă donațiile au ca scop salvarea de vieți, oamenii vin și cu propuneri.

„Dacă dau rezultate porțile, ar fi bune și la trecerile de pietoni mai aglomerate, dar nu mai repede de 15.05.2020!”, spune Viorel Rusu din Baia Mare.

„Puneți câte una și la intrare în oraș”, spune Ileana Irimuș.

Alții spun că, ar fi bine să pună și la alte spitale și instituții din județ, în care nu s-au pus încă.

„Felicitări! Ce bine ar fi dacă ar lua si alții exemplul”, spune Rozalia Balint din Baia Mare.

„Nu contează culoarea politică, se face ceva pentru maramureșeni, atunci jos pălăria!”, spune Dorina Ceteraș de 60 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here