TRASEE ANULATE - Din martie trei localități rămân fără curse Urbis

Din data de 1 martie nu vor mai fi efectuate curse Urbis către Săcălășeni, Groși și Dumbrăvița. Anunțul a fost făcut chiar de cei de la Urbis.

TRASEE ANULATE - Din martie trei localități rămân fără curse Urbis

 „Începând cu data de 01.03.2021, S.C.URBIS S.A. Baia Mare nu va mai efectua transport de persoane pe traseele spre comunele Dumbrăvița, Groși și Săcălășeni”, este anunțul postat de societatea care se ocupă cu transportul în comun. 

Primăria Groși a anunțat că din data de 01.03.2021 se modifică programul de transport operat de SC URBIS SA: „Această modificare reiese prin ieșirea comunei Săcălășeni din zona Metropolitană de transport, fapt care duce la formarea traseului Baia Mare – Satu Nou de Jos – Ocoliș și retur. Acest program va fi valabil până la data de 31.03.2021, iar după această dată, programul se va modifica, la fel și traseul, acesta fiind Baia Mare-Groși-Ocoliș, tur-retur. Cetățenii localității Satu Nou de Jos pot folosi noua rută a comunei Săcălășeni, care va fi funcțională din data de 01.03.2021”.

Pentru cei care nu știu S.C. URBIS S.A. Baia Mare este operator regional de transport public de persoane pentru Zona Metropolitanã Baia Mare, respectiv pentru Municipiul Baia Mare, Orașele Baia Sprie (Tãuții de Sus, Chiuzbaia, Satu Nou de Sus), Tãuții Mãgherãuș (Bãița, Nistru, Merișor, Bușag, Bozînta Mare) și comunele Recea (Mocira, Sãsar, Bozânta Micã), Groși (Ocoliș, Satu Nou de Jos), Sãcãlãșeni (Coruia, Culcea), Dumbrãvița (Chechiș, Rus, Unguraș, Șindrești).

 H.D.