TRANSFER-SURPRIZĂ - La 42 de ani, Ionica Munteanu a semnat cu CS Minaur Baia Mare

CS Minaur a mai transferat o handbalistă.

TRANSFER-SURPRIZĂ - La 42 de ani, Ionica Munteanu a semnat cu CS Minaur Baia Mare

Ionica Munteanu a semnat un contract cu CS Minaur până la finalul actualului sezon. Experimentatul portar, în vârstă de 42 de ani, se întoarce practic la echipa din Baia Mare, pentru care a mai jucat în sezonul 2015-2016, pe când aceasta se numea HCM Baia Mare. 

Ionica Munteanu o înlocuiește în lotul echipe băimărene pe tânăra Cristina Ciaușescu.

"Cristina Ciaușescu a decis să renunțe la activitatea sportivă după un an și jumătate de contract la CS Minaur. Jucătoarea de 20 de ani a anunțat conducerea clubului băimărean la începutul acestui an despre intențiile ei, iar săptămâna trecută contractul a fost reziliat de comun acord", scrie csminaur.ro.

Ionica Munteanu s-a născut în 7 ianuarie 1979, în București, și de-a lungul carierei a evoluat ca senioară la U Ursus Cluj-Napoca, Le Havre (Franța), Randers (Danemarca), HC Leipzig (Germania), Rulmentul Brașov, Mios Biganos (Franța), Oțelul Galați, U Jolidon Cluj, SCM Craiova, HCM Baia Mare (2015-2016), Universitatea Cluj-Napoca, CS Dacia Mioveni și Crișul Chișineu-Criș.

Ultimele sezoane nu au fost prea fericite pentru Ionica Munteanu. A avut litigii financiare cu Universitatea Cluj și CS Mioveni, iar Crișul Chișineu-Criș s-a desființat.

M. S.