TRAGEDIE - Un șofer din Baia Mare și-a găsit sfârșitul sub roțile unui TIR, înainte de Paști

Impact violent pe contrasens.

TRAGEDIE - Un șofer din Baia Mare și-a găsit sfârșitul sub roțile unui TIR, înainte de Paști

Accident teribil de circulație produs ieri după-amiază în apropierea localitățíi Răstoci (județul Sălaj), pe DN 1C Baia Mare - Dej. Un autoturism Mercedes, condus de un băimărean în vârstă de 27 de ani, s-a ciocnit cu un TIR care venea din sens opus.

Din nefericire, impactul a fost fatal pentru maramureșeanul aflat la volanul autoturismului, în timp ce pasagerul aflat în dreapta lui a fost rănit grav, dar a scăpat cu viață, fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Baia Mare.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că, la data de 30 aprilie a.c., un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Baia Mare-Dej, într-o curbă periculoasă la dreapta a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și remorcă), condus de un bărbat de 55 ani. În urma impactului a rezultat decesul tânărului și rănirea ușoară a pasagerului acestuia. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la producerea acestui accident”, au precizat reprezentanții IPJ Sălaj.

M. S.

foto ISU Sălaj