PLIN SIGHETU DE DROGURI! – Tată și fiu depistați cu canabis

0
102

Consumul de droguri este o realitate în Maramureș. La Sighet, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au depistat doi maramureșeni care aveau asupra lor canabis. Totul s-a întâmplat în data de 24 iunie a.c., când un Audi a fost oprit pentru control de către un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș.

„Autoturismul era condus de un cetățean român, în vârstă de 20 de ani, din județul Maramureș, iar în urma verificărilor efectuate asupra mijlocului de transport a fost descoperită, sub capotă, în compartimentul filtrului de habitaclu, o pungă cu 17 bile învelite în folie de aluminiu ce conțineau o substanță vegetală, de culoare verde oliv, posibil canabis.

Pe timpul cercetărilor, tot pe raza localității Sighetu Marmației, lucrătorii noștri au identificat încă o persoană în vârstă de 53 de ani, în timp ce ieșea din scara unui bloc, având asupra sa un borcan care conținea 44 de bile, ambalate la fel și care conțineau aceeași substanță. S-a luat măsura conducerii celor doi maramureșeni, tata și fiu, împreună cu autoturismul Audi A4 și marfă descoperită, la sediul Poliției de Frontieră în vederea continuării cercetărilor”, precizează ITPF Sighetu Marmației.

Polițiștii de frontieră spun că substanța descoperită a fost inventariată și expertizată de către un laborator de specialitate, iar la final a rezultat cantitatea de 155,3 grame de canabis. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere de droguri de risc, trafic de droguri de risc și conducere sub influența substanțelor psihotrope, toate în formă continuată.

Autoturismul în valoare de 20.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, iar cercetările sunt efectuate de către DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here