TÂRGU LĂPUȘ - Chestionar în rândul populației pentru strategia de dezvoltare urbană

TÂRGU LĂPUȘ - Chestionar în rândul populației pentru strategia de dezvoltare urbană

Primăria Orașului Târgu Lăpuș elaborează în această perioadă „Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Orașului Târgu Lăpuș” pentru perioada 2021-2027, prin care se stabilesc direcțiile clare de acțiune pe care va trebui să se concentreze dezvoltarea orașului.
După cum arată reprezentanții Primăriei Târgu Lăpuș, ca instrument de planificare, o strategie integrată de dezvoltare urbană trebuie să răspundă la nevoile locale de dezvoltare și se bazează pe un proces participativ, în care buna guvernanță, colaborarea și implicarea comunității să reprezinte piloni de dezvoltare și să asigure continuitatea pe termen lung a viziunii de dezvoltare.
”Vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea prezentului chestionar, care va contribui la o mai bună înțelegere a contextului actual al orașului. Chestionarele sunt, așa cum veți vedea în continuare, complet anonimizate și asigură o protecție completă a identității respondenților. Interesul echipei de proiect este de a contura o imagine de ansamblu reală a dinamicii dezvoltării orașului Târgu Lăpuș și de a identifica provocările de dezvoltare relevante și actuale.
Completarea chestionarului va dura aproximativ 15 minute, dar va avea un impact semnificativ pe termen lung asupra dezvoltării orașului Târgu Lăpuș.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la: andrei.gorghiu@civitta.com. Vă mulțumim pentru participare!”, este mesajul transmis de organizatorii sondajului.

Pe prima pagină a chestionarului sunt întrebări legate de vârsta participanților la sondaj, ultima formă de învățământ absolvită, ocupația actuală, zona din oraș unde locuiesc și avantajele locului în care domiciliază, cu acordare de note (apropierea de locul de muncă, accesul la servicii de educație, accesul la servicii de sănătate, mediul curat, prețul locuinței etc.).

Accesul la celelalte pagini ale chestionarului postat pe pagina de facebook a orașului condus de Mitru Leșe este posibil abia după ce se răspunde (obligatoriu dar sub protecția anonimatului) la întrebările de pe prima pagină.

 I.V.