ȘOMCUTA MARE - Și-a lăsat mașina cu cheile în contact și a rămas fără ea

Un maramureșean din Șomcuta Mare și-a lăsat mașina cu cheile în contact și a rămas fără ea. A avut însă noroc. După două zile, polițiștii l-au prins pe autorul furtului.

ȘOMCUTA MARE - Și-a lăsat mașina cu cheile în contact și a rămas fără ea

Polițiștii din Șomcuta Mare au identificat ieri autorul furtului, un bărbat de 31 de ani, din Șomcuta Mare, și au constatat că acesta nu avea nici permis de conducere. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

”În fapt, în 11 aprilie, ora 20.50, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați de către un bărbat de 30 de ani din oraș, cu privire la faptul că autori necunoscuți i-au sustras un autoturism în valoare de aproximativ 5.000 de euro. Acesta se afla parcat în interiorul unei hale din Șomcuta Mare, având geamurile deschise și cheile în contact.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că la ora 20.28, autoturismul în cauză a fost condus de către o persoană care purta mască de protecție facială pe D.J. 182/B Șomcuta Mare, a intrat pe D.N. 1C din Șomcuta Mare și și-a continuat deplasarea spre localitatea Satulung.

În urma activităților de căutare a autoturismului, acesta a fost identificat abandonat și cu urme de avarii, pe D.J. 184/A, între localitățile Arieșu de Pădure și Coltău. Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș”, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

A.H.