SIGHET - Un borșean a intrat cu mașina în alte două autoturisme

Accident grav în Sighet, unde un șofer a intrat în alte două autoturisme. În urma impactului, trei persoane au fost accidentate

SIGHET - Un borșean a intrat cu mașina în alte două autoturisme
În Sighetu Marmației, pe strada Făget a avut loc un grav accident de ciruculație, în urma căruia au fost rănite trei persoane, inclusiv o minoră. Un șofer din Borșa a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, iar circulația rutieră a fost blocată aproximativ o oră în vederea efectuării de polițiști a cercetării la fața locului.
”La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat de 47 ani din Borșa, aflat la volanul unui autoturism a intrat în coliziune cu alte două autovehicule, conduse de doi bărbați de 49 și 45 ani din Vadu Izei și Bârsana.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a doi conducători auto și o pasageră de 14 ani, aflată pe bancheta din spate în unul dintre autoturisme. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cele trei cazuri. Ulterior, le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au precizat IPJ Maramureș.
A.H.