Sex cu minore din Constanța în hotelurile din Baia Mare

0
1116
Cash, next to woman on bed in stockings & heels --- Image by © Ocean/Corbis

În hotelurile din Baia Mare au ajuns minore din zona rurală a Constanței pentru practicarea prostituției. O noapte de amor pleca de la minim 100 de lei, prețul fiind mai mare în funcție de preferințele clienților.

În 10 iunie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Suceava, au efectuat nouă percheziții domiciliare, pe raza județului Constanța, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Cei nouă suspecți, toți din municipiul Mangalia, au constituit în cursul anului 2017 un grup infracțional organizat și, în perioada august 2017 – martie 2018, au acționat în mod coordonat în scopul comiterii infracțiunilor de proxenetism, trafic de persoane și trafic de minori.

“Concret, membrii grupului racolau persoane tinere de sex feminin din zona rurală a județului Constanța, care, în principal, proveneau din familii dezorganizate cu o situație materială precară și care erau transportate pe raza altor localități din țară (Suceava, Botoșani, Brăila, Buzău, Bistrița, Cluj-Napoca, Sibiu, Zalău, Arad, Baia Mare, Oradea, Târgu-Jiu, etc.) unde erau cazate în apartamente închiriate în regim hotelier sau chiar în unități hoteliere, unde întrețineau raporturi și acte sexuale contra cost cu diverși <<clienți>>, banii astfel obținuți revenind membrilor grupului”, precizează DIICOT.

Tinerele fete erau instruite pentru postarea de anunțuri online, acestea fiind învățate chiar de proxeneți cum să gestioneze anunțurile postate astfel încât să fie cât mai vizibile și numărul clienților să fie tot mai mare. Autoritățile au mai stabilit că tinerele erau instruite cu privire la tarifele practicate, precum și cu privire la modul de abordare a „clienților”, membrii grupului stabilind aceleași tarife când acționau pe raza aceleiași localități: “De exemplu, pe raza municipiului Suceava, membrii grupului impuneau practicarea unor tarife mai mari, respectiv 150 de lei pentru un singur act sexual normal sau oral (cu finalizare), 250 de lei pentru o oră și 400 de lei pentru sex anal, în timp ce pe raza altor localități ca Târgu-Jiu, Arad sau Oradea s-au practicat tarife mai mici”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here