SE CLATINĂ SCAUNE - Posibilă schimbare de conducere la CAS Maramureș

Postul de director al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Maramureș este scos la concurs, după cum a anunțat și Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

SE CLATINĂ SCAUNE - Posibilă schimbare de conducere la CAS Maramureș

Mai multe posturi de conducere ale Caselor Județene de Asigurări de Sănătate au fost scoase la concurs, iar printre ele se află și Maramureșul. Conform CNAS, persoanele care vor să ocupe postul de director trebuie să treacă de o probă scrisă, care este urmată de un interviu. 

„Pentru ca reglementările stabilite la nivel național să producă efectele scontate pe întreg teritoriul țării este nevoie de un management performant la nivelul tuturor caselor de asigurări de sănătate din subordinea CNAS. Gestionarea eficientă a fondurilor repartizate și aplicarea corectă și unitară a măsurilor reglementate la nivel național sunt principalele modalități prin care putem asigura un acces mai bun al pacienților la serviciile de care aceștia au nevoie în sistemul asigurărilor sociale de sănătate. Sper că acest concurs va atrage candidaturi puternice la toate casele de asigurări de sănătate”, a declarat Adrian Gheorghe, președintele CNAS.
Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate până la data de 19.05.2021.
Vă reamintim că, în momentul de față, la conducerea CAS Maramureș se află ec. Carmen Prodan.
A.H.