Școala Populară de Artă dă startul înscrierilor

0
14

Maramureșenii interesați de artă pot să se înscrie pentru cursuri în perioada 17 – 21 august 2020. Școala de Artă, situată în Baia Mare, Piața Libertății numărul 13 așteaptă candidații la înscriere între orele 10.00 – 16.00. Școala oferă cursanților posibilitatea de a se înscrie la cursuri de canto, instrumente muzicale, arte palstice și coregrafie.

Pentru înscrierea în anul școlar 2020-2021, cursanții trebuie să completeze o cerere tip la secretariatul Școlii de Artă și să prezinte o copie după actul de identitate sau certificatul de naștere. Taxa de înscriere pentru fiecare cursant este de 50 de lei. Examenul de admitere se va desfășura în perioada 24 – 31 august 2020. Acesta cuprinde probe de aptitudini specifice fiecărei specializări.

„Fiind vorba de studii individuale, cursurile se desfășoară între elev și profesor. La cursuri vor participa doar profesorul și cursantul în interiorul sălii de curs, asigurând un spațiu de patru metri pătrați pentru fiecare persoană. La intrarea în instituție există automate cu dezinfectant, tăvițe pentru dezinfectarea încălțămintei, panouri de avertizare prin care se obligă purtarea măștii chirurgicale și păstrarea distanței față de ceilalți. Astfel, Școala de Artă respectă ordinul Ministerului Culturii de a respecta prevederile legale la situația generată de coronavirus”, a spus profesorul Lucian Iluț, șef secție Școala Populară de Artă, din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea șI Promovarea Culturii Tradiționale “Liviu Borlan” Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here