SCANDAL LA RECEA – Slujbă religioasă oprită de politie. Preotul, amendat cu 20.000 lei

0
912

Scandal aseara, 17 aprilie 2020 in localitatea Recea, jud. Maramures unde polițiștii au intervenit pentru oprirea unei slujbe religioase. Mai multe persoane au fost amendate, printre care și preotul care a primit o amenda de 20.000 lei și cu un dosar penal.

„Polițiștii maramureșeni care se aflau in misiune și efectuau activități de patrulare au constatat că în biserică se oficia o slujbă religioasă unde au participat mai multi multi cetateni. Oamenii legii au solicitat întreruperea slujbei religioase, preotul fiind sancționat cu suma de 20.000 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanței militare.

In lacasul de cult au fost identificate 31 de persoane. Polițiștii efectuează verificările necesare pentru a stabili și identifica cate dintre acestea au avut atribuții pentru oficierea slujbei religioase, respectiv pentru Paști (pregătirea pâinii sfințite, în forma de prescuri, stropită cu vin și aghiasma), urmând ca celelalte persoane care au asistat la slujba sa fie sancționate contravențional”, precizează Prefectura Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here