SĂRBĂTORI PASCALE - Un ajutor binevenit pentru zeci de sigheteni

SĂRBĂTORI PASCALE - Un ajutor binevenit pentru zeci de sigheteni

De Paști, 54 beneficiari sociali ai centrului de îngrijire la domiciliu din Sighetu Marmației al Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare au primit pachete cu produse alimentare.

”Pentru semenii noștri încercați de necazuri, griji, boli, singurătate, zilele marilor sărbători creștine sunt poate cele mai dificile din an. Cunoscând foarte bine acest fapt, Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare depune eforturi să fie alături de beneficiarii săi și în aceste perioade speciale”, se arartă într-un comunicat de presă.

Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, organizația a distribuit 54 de pachete cu produse alimentare unor vârstnici cu probleme sociale din Sighetu Marmației și Coștiui, cărora le poartă de grijă angajații Centrului de Îngrijire la Domiciliu „Sfântul Carol” din Sighetu Marmației.

Pe lângă alimentele asigurate de organizație (făină, orez, zahăr, macaroane, ulei, margarină, cereale, vegeta și dulciuri), datorită unei donații făcute de un sighetean generos, în pachete au mai ajuns și șuncă, cârnați, ouă și cozonac. Ajutorul a fost binevenit, căci pandemia a îngreunat zilele multor vârstnici, iar de alimente este tot timpul nevoie.

Beneficiarii sociali ai Centrului de Îngrijire la Domiciliu „Sfântul Carol” sunt vârstnici cu boli cronice, care trăiesc în condiții grele și au mare nevoie de atenție și grijă. Prin pachetele de Paști, Caritas a dorit să le facă sărbătorile mai frumoase.

Angajații Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare speră că îndată ce pandemia se ameliorează, situația beneficiarilor se va îmbunătăți, dar până atunci, și bineînțeles și după aceea, ei pot conta pe sprijinul organizației.