SĂRBĂTORI ÎNDOLIATE - Bărbat din Ungureni, mort în Italia

SĂRBĂTORI ÎNDOLIATE - Bărbat din Ungureni, mort în Italia

Dacă pentru majoritatea, Sf Paști înseamnă bucurie, revenirea copiilor acasă și mese îmbelșugate, pentru o mamă din Ungureni, aceste sărbători i-au frânt inima: fiul ei de 42 de ani a murit în Italia, zona Sicilia.

După cum a anunțat Lucia Butcure, primarul comunei Cupșeni (de care aparține satul Ungureni), Aurel Burzo a plecat în Occident pentru a-și crea o viață mai bună. În urmă cu doi ani s-a căsătorit, a avut o fetiță ca un înger, însă pe care a pierdut-o anul trecut, iar ieri Dumnezeu l-a luat și pe el de pe pământ, ducându-l lângă fiica lui.

”Ies în fața dvs., cu rugămintea de a ne organiza și a aduna bani, pentru a-i aduce acasă corpul neînsuflețit și pentru a-l înmormânta creștinește.

Care aveți posibilitatea, vă rog să veniți în sprijinul familiei greu încercate și din puținul fiecăruia să dăm o mână de ajutor celor ce azi sunt la necaz, conștienți fiind că mâine poate fi oricare dintre noi în locul lor.

Care doriți, aduceți-mi mie bani, la primărie iar ne vom organiza, mamei lui (Anuca Burzo) sau în conturile fratelui lui:

în RON: RO76BTRLRONCRT0283111801

Euro. : RO26BTRLEURCRT0283111801

deschis la Banca Transilvania, sucursala Tg Lăpuș, pe numele #Burzo_Cristian.

Dumnezeu să-l ierte, iar familia greu încercată s-o mângâie!”, încheie mesajul Lucia Butcure.

 I.V.