SÂMBĂTĂ, 10 APRILIE - O nouă premieră la Teatrul Municipal Baia Mare

Spectacol cu doar 20 de spectatori.

SÂMBĂTĂ, 10 APRILIE - O nouă premieră la Teatrul Municipal Baia Mare

DEKAROOM, cel mai nou spectacol pus în scenă de Teatrul Municipal Baia Mare, va avea premiera sâmbătă, 10 aprilie, la ora 17. Următoarele reprezentații sunt programate pentru duminică, 11 aprilie și luni, 12 aprilie, de la ora 17. 

"Construit nu pe o scenă clasică cu publicul în sală, ci în zece spații diferite ale teatrului, DEKAROOM e un spectacol itinerant, o altfel de zi a ușilor deschise, în care publicul va descoperi locuri misterioase și încărcate de o nebănuită teatralitate, actori în ipostaze inedite, personaje aflate în situații limită, care vor aminti de viața pe care o trăim cu toții de la o vreme-ncoace", informează reprezentanții Teatrului Municipal Baia Mare.

Spectacolul durează două ore și se joacă în spații underground ale teatrului! Accesul este limitat la un număr de 20 spectatori / reprezentație, datorită pandemiei și a specificului spectacolului. Pentru buna desfășurare, publicul este rugat să ajungă cu minim 20 de minute înainte de ora programării, pentru a fi instruiți privind traseul ce urmează a fi parcurs.

Ore access pectacol:
ora 17.00 - 4 persoane
ora 17.20 - 4 persoane
ora 17.40 - 4 persoane
ora 18.05 - 4 persoane
ora 18.30 - 4 persoane

"Fidel spiritului Festivalului ATELIER – al cărui laureat pentru regie a fost în 2019 - Andrei Dinu explorează nu doar spațiile ascunse ale teatrului, dar și potențialul salvator al acestora, amintindu-ne că, aidoma marilor catedrale în care oamenii Evului Mediu se adăposteau în vreme de ciumă, și teatrul poate fi un loc de refugiu pentru trupurile și sufletele noastre. Iar personajele celor zece spații ale DEKAROOM-ului tocmai despre asta vorbesc", spun reprezentanții Teatrului Municipal Baia Mare.

Distribuția: Ioan Costin, Alexandra Vanci, Carmen Bulancea, Inna Andriucă, Aurora Prodan, Iulian Bulancea, Denisa Blag, Petru Damșa, Alex Macavei, Eduard Bîndiu, Izabela Tsujimoto

Regia artistică: Andrei Dinu și Raul Hotcaș

Scenografie: Mihai Vălu
Concept afiș: Alex V. Miclăuș
Video Mapping: Norbi Mezei
Proiecții: Teo Molnar
Desene: Daiana Nițu
Filmare: Cristi Popovici
Regia tehnică: Felix Mare
Sonorizare: Dan Prodan
Lumini: Marin Codrea, Sandu Șimonca
Sufleur: Maria Danciu
Mașiniști: Ionuț Mihăilescu, Augustin Danciu, Alexandru Szamoși, Dănuț Pîrje, Gheorghe Cozma

Preț bilet premieră: 25 lei

Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică!

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

M. S.

credit foto Teo Molnar