SĂLSIG - Cinci stații de autobuz, în construcție

Dintr-o discuție purtată cu viceprimarul din Sălsig, Marin Păcurar, aflăm că o bună parte din localnicii comunei Sălsig sunt angajați ai Eaton Bușag, Eaton Sârbi și Aramis.

SĂLSIG - Cinci stații de autobuz, în construcție

“Momentan, administrația locală are în construcție cinci stații de autobuz pentru angajații de la Eaton și Aramis. Una este finalizată și se află peste drum de primărie, altele sunt în lucru”, a spus viceprimarul.

Alt plan al administrației locale este să asfalteze drumul care duce la sala confesională de rugăciune din localitate.

De asemenea, au în lucru amenajarea unei piste de biciclete pe lângă drumul județean și construcția de trotuare, unde s-a finalizat un kilometru.

“Încercăm să scoatem cât putem traficul de biciclete de pe drumul județean, să decongestionăm traficul, să se circule mai corect, mai liber, să fie evitate accidentele care implică bicicliști, copii. Iarna, spre exemplu, când se deszăpezește drumul, nu mai pot circula bicicliștii pe margine și atunci e gravă situația pentru mașini ”, a spus acesta.

Tot în plan este și construcția unui pod peste valea Sălajului, unde pilonii sunt turnați, dar și asfaltarea drumurilor agricole (banii din fonduri europene). „Vrem să eliberăm traficul de tractoarele agricole, pluguri, căruțe”, a spus acesta.

 V.R.