SĂCĂLĂȘENI – S-a finalizat proiectul pentru acces gratuit la internet pe raza comunei

0
103
Teenager girl with laptop in the park.

Locuitorii comunei Săcălășeni vor beneficia de acces gratuit la internet în 12 locații de pe raza acesteia.

În localitatea Săcălășeni sunt dispuse șapte puncte de internet gratuit. Coruia beneficiază de trei astfel de puncte, iar Culcea de două. Lista exactă cu punctele de acces gratuit la internet se găsește la primărie și publicată pe rețelele de socializare.

“Programul de instalare a internetului prin wireless în comuna Săcălășeni a costat 15.000 de euro. Acesta a fost realizat prin fonduri europene. Acest proiect a apărut în mai multe ediții, însă noi l-am accesat încă de la apariție. Echipa de la proiecte europene a identificat această finanțare, ne-au adus la cunoștință și pe urmă am depus cererea de finanțare. Proiectul este funcțional în toate cele 12 puncte. Toți cei interesațI pot utiliza gratuit internetul în aceste puncte. La stabilirea acestora am avut în vedere în special obiective ce aparțin domeniului public precum școli, dispensarul uman, monumente istorice, centre culturale și baza sportivă. Proiectul a fost finalizat după mai puțin de doi ani de la implementare”, a declarat Emilian Pop, primarul comunei Săcălășeni.

Prin acest proiect, Primăria Săcălășeni pune la dispoziția comunității mijloace moderne pentru a facilita comunicarea, digitalizarea și accesul la informații pentru toți cetățenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here