REVOLTAȚI - Șoferi amendați în zona pârtiilor de schi de la Cavnic

Nu li se pun la dispoziție locuri de parcare în zona pârtiilor de schi, dar sunt amendați de poliție. Este pățania unor șoferi care au fost la schiat la Cavnic și ulterior s-au trezit cu amenzi acasă primite prin poștă.

REVOLTAȚI - Șoferi amendați în zona pârtiilor de schi de la Cavnic

Unul dintre șoferii amendați povestește că a fost la ski la Cavnic în data de 27 ianuarie, dar după două săptămâni a primit acasă, prin poștă, o amendă de parcare: „Menționez că parcarea de la baza pârtiei era plină și normal, am parcat mașina pe marginea drumului, scoasă de pe carosabil, la fel cum făcuse și alte câteva sute de șoferi din lipsă de alte variante. Sunt curios dacă poliția i-a amendat pe toți șoferii care au parcat neregulamentar? Dacă așa înțeleg unii să-și promoveze turismul din zonă, de altfel o zonă superbă le urez baftă. Amenda am plătit-o, să stea liniștite autoritățile din Cavnic, dar la ski în stațiunea Cavnic nu mai calc. De banii strânși din amenzi mai faceți măcar o parcare”, spune omul revoltat. 

Despre lipsa parcărilor din zona pârtiilor de schi s-a vorbit mult. Vechea conducere a Consiliului Județean se lăuda la un moment dat cu realizarea unei astfel de parcări, dar a fost doar încă o promisiune neonorată. Actuala conducere a Consiliului Județean nu a spus nimic despre realizarea unei parcări în zonă, astfel că cel mai probabil mașinile vor fi parcate tot pe marginea drumului județean, iar poliția nu va aplica legea. Că dacă ar aplica-o nu ar mai veni nimeni la Cavnic la schi. 

H.D.