REALITATE - Tot mai mulți șoferi pe trei cărări opriți în trafic în Maramureș

Nicio zi fără dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului întocmite de polițiștii maramureșeni.

REALITATE - Tot mai mulți șoferi pe trei cărări opriți în trafic în Maramureș

În Baia Mare, ieri, 5 ianuarie, în jurul orei 22.30, polițiștii au oprit în trafic pentru control un autoturism condus pe strada Narciselor din municipiu, la volan fiind identificat un bărbat de 45 de ani din oraș.

Polițiștii au testat șoferul cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

La Sarasău – polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în satul Tisa a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Un autoturism condus de către un bărbat de 44 de ani din Tisa, a acroșat un autoturism parcat, provocând pagube materiale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Sighetu Marmaţiei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

H.D.