Reacția CJ la evoluția lucrărilor Drumului Nordului

0
366

Drumul Nordului se desfășoară în două tranșe (lotul 1 – 40,659 km, lotul 2 – 32,099 km). Proiectul valorează peste 40 de milioane de euro.

În urma discuțiilor apărute cu privire la calitatea lucrărilor de reabilitare a acestui drum, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a efectuat o vizită în Fărcașa, ”împreună cu primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegerean am convocat o nouă întâlnire cu constructorul de pe Drumul Nordului, pentru a oferi maramureșenilor soluțiile necesare ca aceștia să circule pe un drum european… În ultimele șase luni au existat foarte multe disensiuni între Consiliul Județean, ca beneficiar al proiectului și (firma executantă n.r) Am cerut insistent, în toată această perioadă, înlocuirea echipei de management … Nemulțumirile locuitorilor din zona Codru-Chioar față de ritmul scăzut al lucrărilor au fost justificate și tocmai de aceea mă bucur să anunț că am reușit să convingem conducerea societății să aducă o nouă echipă de ingineri și să schimbe strategia generală pentru reabilitarea drumului”, a declarat președintele Gabriel Zetea.

Șeful administrației județene a avut, miercuri, o întâlnire cu noul șef de șantier, Alexandru Achim. Echipa de proiect de la Consiliul Județean împreună cu executantul au revizuit prioritățile pentru perioada imediat următoare.

Președintele Consiliului Județean a afirmat de asemenea că ploile abundente din ultima perioadă au fost un alt factor decisiv al obstrucționării lucrărilor la Drumul Nordului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here