PROTESTE - Polițiștii au oprit azi activitatea pentru o oră

Polițiștii sunt puși pe proteste. Azi pentru o oră au oprit activitatea, în semn de protest față de măsurile Guvernului, mai exact față de decizia de înghețare a salariilor.

PROTESTE - Polițiștii au oprit azi activitatea pentru o oră
„Nu s-a renunțat nici la protestul prin aplicarea avertismentului în locul amenzilor și nici la refuzul executării orelor suplimentare. În continuare, pe durata protestelor răspundem la apelurile 112 și evenimentele de frontieră. Și dacă apare vreun șef răzvrătit, care se gândește la scaun și îndrăznește să dispună măsuri împotriva polițiștilor care protestează în acest fel, îi amintim că totdeauna scaunul se rupe la un moment dat, dar oamenii îi rămân colegi, iar protestul lor este și pentru ei!”, spun cei de la Sindicatul Ropol. 
Aceștia mai spun că „dincolo de orice unitate sindicală care există sau nu, dincolo de grade sau funcții, polițiștii și militarii din MAI sunt oameni, au drepturi care trebuie să fie respectate, nu permit să fie călcați în picioare și nu acceptă să fie mereu ultimii văzuți și auziți când, de fapt, sunt cei de care e nevoie permanent și pentru care zilnic se inventează numai obligații!Ț. 
H.D.