PROIECT FOTO - Doctoriță de la SMURD, în Atlasul Frumuseții

Este frumoasă și salvează vieți.

PROIECT FOTO - Doctoriță de la SMURD, în Atlasul Frumuseții

Doctorița Giorgiana Loredana Matei a fost inclusă în proiectul foto-jurnalistic „Atlasul Frumuseţii”, lansat de Mihaela Noroc. Medicul Giorgiana Loredana Matei (33 ani) salvează vieți, făcând parte din echipajul de pe elicopterul SMURD Iaşi.

"Femeile cuprind majoritatea asistenților medicali din prima linie, la nivel global. Pentru mine sunt eroii anului 2020, alături de colegii lor masculi.
Am fotografiat-o pe Giorgiana acum câteva zile la Iași, România. Ca doctor în medicină de urgență, le-a văzut pe toate.
Ea a văzut copii murind și ea a fost cea care a trebuit să dea vestea tragică părinților lor. Și-a pierdut colegii și prietenii într-un accident de elicopter. În 2020 a lucrat în unitățile de terapie intensivă Covid-19. Dar în timp ce experimenta atât de multă durere, a salvat sute de vieți. Și asta i-a dat puterea să meargă mai departe.
Sunt sigur că 2021 va fi un an mai bun pentru umanitate. Și asta pentru că lumea noastră încă mai are eroi ca Giorgiana. E timpul să le arătăm mai mult respect și să le auzim vocea!", a scris Mihaela Noroc pe pagina de Facebook Atlas of Beauty (Atlasul Frumuseții).
În cadrul proiectului "Atlas of Beauty", yMihaela Noroc călătorește și surprinde frumusețea naturală din întreaga lume, arătând diversitatea planetei prin portrete de femei.
M. S.

Foto Facebook Atlas of Beauty și Giorgiana Loredana Matei