Programul biletelor pentru tratament balnear, reluat

0
35

Casa Județeană de Pensii Maramureș a anunțat că s-a reluat programul biletelor de tratament balnear pentru anul 2020. Județului Maramureș i-au fost repartizate 82 de bilete, din care mai sunt disponibile pentru Bizușa – 10 bilete, Buziaș – două bilete, Moneasa – două bilete, Geoagiu – două bilete și două bilete pentru stațiunea 1 Mai.

Lucica Pop, directorul Casei de Pensii Maramureș, spune că prin contractul de prestări servicii încheiat între Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă și Casa Națională de Pensii Publice, se asigură serviciile de tratament balnear, cazare și masă pentru pensionarii și asigurații sistemului public de pensii.

„O dată cu reluarea programului bilete de tratament balnear pe anul 2020 s-a elaborat un plan de acțiuni concrete de prevenire a contaminării persoanelor și de asigurare a protecției sănătății în vederea evitării infectării sau răspândirii Covid-19, pentru perioadele în care urmează să se desfășoare activități în acest sens. Bazele de tratament sunt printre cele mai performante din sistemul românesc de recuperare a capacității de muncă, fiind dotate cu aparatură medicală de înaltă tehnologie, acces la resursele naturale precum și personal medical calificat”, precizează Casa de Pensii Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here