Profesoara ce și-a omorât copilul la BOZÂNTA MICĂ

0
1243

Profesoara ce și-a omorât copilul, expertizată psihiatric la Sighet Zilele trecute, un caz de crimă cutremura Maramureșul. Era vorba despre un copil de doar nouă anișori care a fost omorat în somn chiar de către mama sa.

Potrivit declarațiilor făcute de către Bogdan Gabor, prim procuror adjunct al Parchetului de pe langă Tribunalul Maramureș, la acest moment femeia se află internată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru tratament de specialitate în urma tentativei de suicid petrecută imediat după comiterea crimei. „Deocamdată ancheta e la început. Femeia este internată la Spitalul Județean, pentru tratament. Din punct de vedere fizic am înțeles că își revine încet, după externare va fi internată la Sighet pentru o expertiză psihiatrică care ne va spune dacă la momentul comiterii faptei a avut sau nu discernămant. Iar în funcție de asta va răspunde sau nu pentru fapta sa.

Trebuie să știți că femeia a avut mai multe tentative de suicid, a ingerat fel de fel de substanțe chimice, iar din această cauză este acum internată la Județean. Urmează să vedem apoi ce s-a întâmplat cu exactitate, de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat, sunt multe întrebări la care vom obține răspunsuri”, a declarat Bogdan Gabor, pentru „Glasul Maramureșului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here