Prinși în flagrant în timp ce încercau să scape de gunoaie

0
1572
Comisarii din cadrul Comisariatului Județean Maramureș al Gărzii Naționale de Mediu, în timp ce se deplasau cu autoturismul pe strada Oborului din Baia Mare, au observat o autoutilitară din care se descărca, de zor, încărcătura pe un teren viran.

Marcela Chindriș, comisar-șef al GNM Maramureș, a declarat că, apropiindu-se de autoutilitară, comisarii au observat că încărcătura consta de fapt în cca. 24 mc de deșeuri de tapițerie auto, spoilere, cauciucuri ș.am.d. provenite din activitatea de dezmembrări vehicule scoase din uz.

“Societatea care a descărcat deșeurile are ca obiect de activitate colectarea și recuperarea materialelor reciclabile. Deșeurile au fost descărcate cu scopul de a fi abandonate. Societății în cauză i s-a aplicat o amendă în cuantum de 10.000 lei și s-a dispus curățarea de îndată a amplasamentului.

Atragem atenția operatorilor care colectează și reciclează deșeuri de pe raza județului Maramureș că în perioada următoare vom intensifica controalele pentru a preveni repetarea situațiilor de acest gen”, a concluzionat Marcela Chindriș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here