PRIN APA TISEI – 30 de baxuri cu țigări depistate la Bocicoiu Mare

0
19

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Punctului de Frontieră Sighetu Marmației au declanșat, în a doua zi a lunii septembrie, o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

În apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Bocicoiu Mare, au fost văzute mai multe persoane care se deplasau de la malul râului Tisa spre interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase.

”Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea acestora, efectuând somațiile legale prin voce, însă persoanele nu s-au oprit, au abandonat coletele și au sărit în apa râului Tisa, întorcându-se înot pe teritoriul ucrainean. În cel mai scurt timp, au fost anunțate și autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului. La fața locului au fost descoperite 30 de baxuri cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul instituției, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 13.480 pachete cu țigări în valoare de 157.700 lei”, a declarat Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației.

Cercetările continuă în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here