PROBLEME – Pensionarii de invaliditate din județ, chemați în Baia Mare

0
442

Toți pensionarii de invaliditate din județul Maramureș care au termen de revizuire în cursul lunii iulie se vor prezenta la Casa Județeană de Pensii Maramureș.

Anunțul a fost făcut de către conducerea acestei instituții, care a transmis pensionarilor de invaliditate că au nevoie de mai multe acte atunci când ajung în Baia Mare. Și anume, în original, actele medicale solicitate la revizuirea anterioară, alte acte medicale care să reflecte starea de sănătate de la ultima revizuire, planul de recuperare, copie după actul de identitate (buletin, carte de identitate), respectiv actualizarea numărului de telefon.

De asemenea, solicitanții la încadrarea în grad de invaliditate caz nou se vor prezenta la Casa de Pensii Maramureș cu actele medicale care să le susțină solicitarea.

“Cele de mai sus sunt valabile și pentru solicitanții la ajutor social – Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat. Solicitările pentru prelungiri de concediu medical se vor prezenta între orele 11.00-13.00. Decizia medicală și planul de recuperare pentru următoarea revizie se vor trimite prin poștă cu confirmare de primire persoanelor revizuite sau încadrate într-un grad de invaliditate”, a precizat Casa de Pensii Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here