PE CAI MARI - Fostul candidat la Primăria Baia Mare Iustin Talpoș a ajuns directorul executiv al Conversmin

Pe cai mari este acum fostul candidat la Primăria Baia Mare, Iustin Talpoș, care acum este nici mai mult nici mai puțin decât directorul companiei Conversmin București.

PE CAI MARI - Fostul candidat la Primăria Baia Mare Iustin Talpoș a ajuns directorul executiv al Conversmin

Pentru cei care nu știu, Talpoș a fost și parlamentar de Maramureș, senator mai exact din decembrie 2016 și până în decembrie 2020. A fost profesor la Școala Lucian Blaga din Baia Mare, dar și director al acestei unități școlare. A candidat pentru Primăria Baia Mare la un moment dat, iar acum a devenit director general al societatii care ar trebui sa aiba grija de perimetrele miniere din judet. 

Contractul de numire al lui Iustin Talpoș a intrat in vigoare incepand cu data de 19.01.2021, potrivit Deciziei Consiliului de administratie  nr. 01/18.01.2021, fiind valabil 4 luni de la data numirii, in conditiile legii. Pentru cei care nu stiu, Conversmin este o companie cu capital integral de stat din România, care are ca obiect principal de activitate conservarea minelor și carierelor.

Talpoș a ajuns candidat in 2016 pentru Primăria Baia Mare cu susținerea PMP, a trecut apoi la PSD, iar mai apoi a schimbat doctrina, ajungand la UNPR.

H.D.