Pavel Bartoș și Paula Seling au vizitat din nou Baia Mare

0
23

După ce, la finalul lunii iunie, mai exact de Sfinții Petru și Pavel, actorul Pavel Bartoș a făcut prima plimbare și ieșire după izolare, în Baia Mare, luna acesta a revenit în oraș.

Vizita lunii iunie a fost făcută în scopul desfășurării primei proiecții a filmului „Romanian Tradition”, în aer liber, iar luna aceasta actorul alături de alți doi traineri a fost mentor pentru tinerii băimăreni timp de două zile.

 „Ideo Ideis”

Începutul lunii august a adus în oraș cea de-a 15-a ediție a Festivalului de Teatru Tânăr „Ideo Ideis” care a avut loc în perioada 5-9 august.

Cu acastă ocazie, adolescenții s-au întâlnit cu o echipă formată din doi traineri, Sânziana Tarța (trainer la „Ideo Ideis” și angajată a Teatrului Național Cluj-Napoca), Daniel Dragomir (coregraf, performer și profesor în dans), precum actorul român de teatru, film și televiziune, Pavel Bartoș.

„Bartoș Pavel are în sac experiență cât să împartă cu toată Baia Mare nu doar cu grupele de adolescenți din teatru, televiziune și, cel mai recent, din scaunul regizorului pentru scurtmetrajul „Romanian Tradition”. Pavel ne-a fost mentor și în 2016 când o trupă „Artspot” a ajuns pentru prima dată la Ideo”, scrie pe pagina sa de Facebook, Dragos Călin, presedintele Artspot.

 Lăpuș, râul din copilăria Paulei Seling

Asta nu e tot! Și artista Paula Seling a vizitat Maramureșul.

Într-o fotografie postată duminică pe rețelele de socializare, compozitoarea, dar și fosta jurată de la competiția muzicală „X Factor” și-a împărtășit cu fanii o etapă de acum 30 de ani, din copilăria acesteia. Alături de textul scris, cântăreața a postat și două fotografii cu râul Lăpuș.

„Lăpuș, râul copilăriei mele. Ieri am fost în locul unde, cu peste 30 de ani în urmă ne scăldam toată vara. Zile întregi petrecute la râu, cu merinde atent puse de bunica, de dimineață. O copilarie fără griji, petrecută pe câmp, la râu, sub cerul liber, desculți. Ce n-aș da să retrăiesc acele vremuri, când bunicul râdea cu ochii atunci când apăream”, scrie cântăreața, pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here