PAUL BATIN - Nu trebuie să avem în CV o retrogradare. Așa tineri talentați cum sunt la Recea mai rar găsești

PAUL BATIN - Nu trebuie să avem în CV o retrogradare. Așa tineri talentați cum sunt la Recea mai rar găsești

Atacantul Paul Batin a jucat ca în vremurile bune și a marcat trei goluri în meciul ACSF Recea - CSM Slatina 5-2, disputat vineri, în play-out-ul Ligii 2 la fotbal.

"Mă bucur în primul rând că am câștigat. Știam de la început că o să avem un meci destul de greu. Nu este atât de important cine marchează, bine că am câștigat. Mergem înainte și vom vedea ce o să fie în ultima etapă. Nu a trecut atât de mult de când am realizat un hattrick, s-a întâmplat în Cipru acum un an jumătate sau doi.

În ultima etapă cu Universitatea Cluj vom merge să jucăm, deși am înțeles că au anumite amibiții față de noi, pentru că nu avem nimic de pierdut, este un simplu meci de fotbal. Vrem să câștigăm și vom vedea ce va fi după aceea. Sunt un jucător cu experiență, dar cei tineri mă respectă, mă iubesc și stau pe lângă mine, iar eu am intrat în mintea lor, ca să spun așa. Sunt fotbaliști tineri care vor să ajungă mai sus și este un lucru foarte bun. Ei muncesc în fiecare minut și dau tot ce pot. Sper să se rezolve situația financiară și le doresc fiecăruia să ajungă în Liga 1, să joace în cupe europene. Am mai văzut jucători tineri buni, dar așa talentați cum sunt acum la Recea, mai rar găsești.

Dacă ajungem la baraj este important să jucăm și să nu avem în CV o retrogradare, nici eu, care am o vârstă, nici cei tineri, pentru că acest lucru te trage mut în jos. Important este să nu retrogradăm și apoi vom vedea ce se va întâmpla cu această echipă, dacă dispare sau dacă continuă. Ar fi păcat să nu continue", a spus Paul Batin, antrenorul echipei ACSF Recea.

Paul Batin a mai declarat că, în acest moment, echipa CS Minaur nu-l interesează.

M. S.