Pandemia crește numărul de șoferi

0
363

Multe domenii au avut de suferit în urma pandemiei și încă mai au, însă instructorii auto ne spun că nu duc lipsă de elevi. Ei sunt în continuare dornici să fie posesori de permis auto, chiar dacă lecțiile se fac în condiții speciale și cu respectarea restricțiilor impuse de autorități.

„Din fericire, de când am reluat școala de șoferi și până acum nu am avut candidați care să aibă temperatura mai mare de 37,3 grade și să fim nevoiți să anulăm orele de condus în ziua respectivă. într-adevăr orele de condus se desfășoară cu măsurile corespunzătoare de protecție. Mașinile noastre sunt dezinfectate după fiecare cursant, ne dezinfectăm și noi frecvent și fiecare dintre noi poartă mască. La fiecare elev i se ia temperatura înainte de începerea traseului, conform regulilor.

După reluarea condusului din iunie și până acum n-am simțit că duc lipsă de elevi. Pot spune că tinerii sunt în continuare curajoși și siguri pe ei atunci când își doresc ceva. Vin la fel de încrezători ca și înainte” spune Sorin Buda, instructor auto, din Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here