Oda Bucuriei a răsunat in centrul Băii Mari

0
2760

Vineri, 15 mai, de la ora 12.00, trecătorii aflați în centrul orașului Baia Mare, în zona Centrului Comercial „Maramureșul”, au fost invitați să cânte la pianina amplasată de Asociația ASSOC cu suportul autorităților.

Cei de la ASSOC au menționat că au dorit să celebreze ieșirea din starea de urgență, iar pentru a nu încurca, dar și a încânta lumea, au ales o acțiune de tip “street piano”.

Pe parcursul zilei, dar și în zilele următoare, oricine va putea cânta la pianină. În prima zi, i-am avut lângă noi pe muzicienii Xenia Costinar, Mădălina Ghenoiu, Paul Hodacseck, Ducu Hotima, dar și pe alți băimăreni talentanți.

“Inițiativa noastră își propune să îi reconecteze pe cetățenii municipiului Baia Mare la viața comunității, la cea artistică și socială, iar după îndelungata și apăsătoarea izolare să le ofere un motiv de bucurie”, au explicat organizatorii.
Dacă faceți filmări cu telefonul din zona în care se află pianina, puteți da tag #odabucuriei și la finalul acțiunii le vom include într-un montaj video care să ne amintească de ziua de 15 mai 2020.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here