NATURIST - Covid-19, negativat de propolis

Propolisul a negativat virusul Covid-19, după cum arată un studiu prezentat de Asociația Melidava.

NATURIST - Covid-19, negativat de propolis

Mai mulți pacienți infectați cu noul coronavirus, care au urmat un tratament cu extract de propolis au fost negativați după cateva zile. ”În ultimele săptămani, impreună cu o colegă medic, am urmărit prin teste de laborator pacienții noștrii pozitivi Covid 19, cărora le-am recomandat un protocol cu un extract de propolis. Toti s-au negativat în cateva zile, conform testelor de laborator”, precizează Asociația Melidava.

Produsele utilizate au fost: Propolis mielat (tinctura de propolis 30% concentratie in propolis, cu miere 10%, extract realizat in etanol de 65°), produs de Melidava sau tinctura de propolis cu 30% concentratie de propolis, extract realizat in etanol de 60-70°.

Protocolul aplicat a fost următorul: 3 x 3 ml/zi, in primele 3 zile, 2 x 2 ml/zi, în continuare, pană la 14 zile, pentru persoanele peste 90 Kg greutate recomandam cresterea dozei la 3 x 4 ml/zi în primele 3 zile, respectiv 2 x 3 ml ulterior.

Administrarea s-a realizat astfel: dimineața + pranz + seara, în primele 3 zile, dimineața + seara, în continuare. În cazul tincturii de propolis se amestecă cu miere, pentru un efect mai bun.