MIKAELA MASSING - M-am gândit și să rămân la CS Minaur, dar cred că e mai bine să mă apropii de casă

Mikaela Massing va juca din sezonul viitor în Danemarca.

MIKAELA MASSING - M-am gândit și să rămân la CS Minaur, dar cred că e mai bine să mă apropii de casă

Mikaela Massing părăsește clubul CS Minaur după un singur sezon, în care nu a jucat niciun meci oficial din cauza unei grave accidentări la genunchi (ruptură de ligamente încrucișate). Suedeza a semnat un contract pe două sezoane cu clubul Kobenhavn Handbold. Formația daneză este cea de la care a venit anul trecut la CS Minaur pivotul Linn Blohm.

Mikaela Massing semnase în vara trecută o înțelegere pe trei sezoane cu CS Minaur, dar avea o clauză în contract care-i permite să părăsească echipa la finalul actualului campionat. Suedeza și-a explicat decizia într-un interviu acordat site-ului handbollskanalen.se. 

"Am vorbit cu oficialii clubului din Copenhaga de câțiva ani. Ne-am antrenat uneori cu această echipă cu H65 Höör (nr. fosta echipă din Suedia a Mikaelei Massing) și cunosc destul de bine antrenorul. Am o imagine bună a clubului și alte câteva jucătoare suedeze spun că este un club bun. Mi s-a părut o alegere firească.

Au existat gânduri de a rămâne la CS Minaur, deoarece în timpul scurt pe care l-am petrecut în România m-am distrat. Este o țară foarte diferită de Suedia, dar cred că este fermecătoare în felul său. Dar, pentru siguranță și ținând cont de accidentarea mea am simțit că este mai bine să mă apropii de casă și, de asemenea, să joc la un club bun.

Nici măcar nu am jucat un meci oficial pentru CS Minaur și le sunt recunoscător celor de acolo că m-au lăsat să mă operez și să mă refac în Suedia. Nu toate cluburile permit lucruri de genul acesta. Dar, cu siguranță, nu toate lucrurile funcționează bine în România. Salariile nu vin când ar trebui și este o situație de incertitudine în această privință", a declarat Mikaela Massing, pentru handbollskanalen.se. 

M. S.