BANI PUBLICI ARUNCAȚI – 1,5 milioane de lei/an pentru muzicanți de la Consiliul Județean

Se spune că mătura nouă mătură bine. Așa că nu e de mirare că au apărut informații despre mânărelile făcute, pe bani mulți, prin instituțiile publice de către foștii șefi. Dar se mai zice și că orice minune ține trei zile, deci se prea poate să se schimbe șefii dar apucăturile să rămână aceleași.

BANI PUBLICI ARUNCAȚI – 1,5 milioane de lei/an pentru muzicanți de la Consiliul Județean

După ce Ilie Bolojan, noul președinte al Consiliului Județean Bihor, a început să reducă organigrama instituției, ”dă cu barda” și Romeo Dunca, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, noul preşedinte al Consiliului Judeţean spune că fondul de salarii al CJCS este imens şi din cauza sporurilor pe care le luau unii şefi, în frunte cu preşedintele şi vicepreşedinţii ai forului judeţean.

„Dacă în campanie am fost moderat la acuzaţii, din lipsă de dovezi substanţiale, acum mă îngrozesc să văd cât dezinteres, hoţie şi incompetenţă a fost pusă în actul de conducere de fostul şef si de cei doi vicepreşedinţi. Pentru că ei sunt direct răspunzători de modul în care întregul corp administrativ a funcţionat. Ceilalţi angajaţi ce puteau să facă dacă aşa erau conduşi? 4.000.000 euro/an, fond de salarii doar în corpul administrativ. Fără direcţii, fără asistenţă socială şi fără spital. Banii mulţi din fondul de salarii nu merg neapărat la toti cei care stau până târziu la lucru. Dar asta o vom rezolva cât de curând. Cu muzicanţii am greşit când spuneam de 1.300.000 ron/an. De fapt sunt exact 1.560.000/an. Am reusit cu sprijinul lui Nelu (n.r. – primarul Reşiţei Ioan Popa) să obţinem o promisiune de extindere a termenului de finalizare a achiziţiei tomografului pentru a nu pierde fondurile pentru care cei ce au condus judetul au luat deja 25% bonus lunar, deşi în acest caz, nu meritau nimic”, arată Dunca.