MARIUS COMAN (ACSF RECEA) - Cu siguranță ne vom salva de la retrogradare. U Cluj este un capitol închis pentru mine

Optimism la ACSF Recea după ultima victorie.

MARIUS COMAN (ACSF RECEA) - Cu siguranță ne vom salva de la retrogradare. U Cluj este un capitol închis pentru mine

Marius Coman a marcat golul victoriei, din penalty, în meciul pe care ACSF Recea l-a câștigat în fața Universității Cluj (1-0), în etapa a 18-a a Ligii 2. Născut în Vișeu de Sus, golgheterul echipei ACSF Recea a complicat astfel drumul spre Liga 1 al echipei de care aparține în acest moment. După ultima ispravă, Marius Coman este foarte convins că ACSF Recea va reuși să evite retrogradarea în Liga 3 la finalul actualului sezon.

"Ne-am așteptat să scoatem punct sau puncte în meciul acesta și ne-a ieșit. Terenul a fost foarte greu, dar suntem obișnuiți. Puteam să mai marcăm, dar meciul se putea încheia și la egalitate. Cred că am meritat victoria. Cu siguranță ne vom salva de la retrogradare, avem echipă foarte bună și nu cred că ăsta este locul nostru în clasament. Ne înțelegem excelent cu antrenorul Florin Fabian știe să ne motiveze foarte bine.

E adevărat că sunt împrumutat de Universitatea Cluj, dar doar până la vară când devin jucător liber. Nu vreau să mai discut despre asta, Universitatea Cluj este un capitol încheiat pentru mine. Sper să marchez în continuare cât mai multe goluri în acest sezon pentru ACSF Recea, este un obiectiv personal", a declarat Marius Coman.

M. S.

FOTO Facebook ACSF Recea