Maramureșenii au ieșit în natură fără frica de coronavirus

1
204

Dacă tot a fost vreme frumoasă și zi de sărbătoare, a doua zi de Rusalii,  maramureșenii nu au stat prea mult pe gânduri.

Fiind pentru mulți și zi liberă de la muncă, natura a fost cea mai bună alegere.

Lacul Nistru situat la 17 kilometri de orașul Baia Mare a fost refugiul multor turiști în această zi. Fiind accesibil pentru oricine vrea o plimbare în natură, o gură de aer curat sau o relaxare la un pește, oamenii au optat pentru acest loc.

„Am ieșit la un grătar cu prietenii dacă tot am scăpat de ploi și de pandemie. E un loc perfect pentru a-ți petrece timpul liber, de asta l-am și ales”, spune Răzvan Argylan.

„Am profitat de ziua mea liberă de la muncă și am ieșit cu cei mai buni prieteni la aer curat, pe Nistru. Cred că e locul potrivit atunci când vrei să te relaxezi în natură. Îmi place că există variante pentru fiecare, dacă te realaxează pescuitul aici poți profita de asta, dacă ești amator de ciuperci, poți da o fugă prin pădurea de pe marginea lacului, dacă vrei o drumeție există și alte puncte turistice apropiate, dacă vrei să faci plajă, dacă vrei să stai în hamac, să faci un grătar, toate sunt posibile”, spune Iulia Banc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here