MARAMUREȘ - Serviciul de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap îşi va desfăşura activitatea în patru noi locaţii

O veste bună pentru persoanele cu handicap.

MARAMUREȘ - Serviciul de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap îşi va desfăşura activitatea în patru noi locaţii
Consiliul Județean Maramureș și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș informează maramureșenii că vor avea noi alternative de a se adresa Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap (SECPAH).
Dacă până acum maramureșenii erau nevoiți să se deplaseze la sediul din Baia Mare, începând de luni, 5 aprilie, reprezentanții SECPAH se vor deplasa în teritoriu și vor fi prezenți în localitățile: Vișeu de Sus, Sighetu Marmației, Târgu Lăpuș și Ariniș.
”Activitatea acestui serviciu este extrem de importantă pentru maramureșeni și vom monitoriza atent modul în care se desfășoară lucrurile pe această zonă, având în vedere că e vorba despre maramureșenii care necesită o atenție deosebită din partea autorităților. Amabilitatea și celeritatea în rezolvarea dosarelor depuse trebuie să primeze în activitatea curentă și în relația cetățean – instituția DGASPC Maramureș. În urma implementării acestui proiect, maramureșenii vor putea să acceseze serviciile SECPAH. în cinci locații din județ, față de una singură cum a fost până în prezent.”, a declarat în acest context Doru-Alexandru Lazăr , vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș.
Lunar, în fiecare zi de luni a fiecărei săptămâni, începând cu data de 5 aprilie 2021, reprezentanții Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul D.G.A.S.P.C. Maramureș se vor deplasa în teritoriu și vor realiza evaluările între orele 10:00 și 14:00, după următorul program lunar:
  • Săptămâna 1: în Vișeu de Sus la sediul Primăriei, str. 22 decembrie nr. 19;
  • Săptămâna 2: în Sighetu Marmației, la sediul Direcției de Asistență Socială, str. Dragoș Vodă nr. 35;
  • Săptămâna 3: în Târgu Lăpuș la Casa de Cultură “Vasile Grigore Latiș”, str. Eroilor nr. 10;
  • Săptămâna 4: în Ariniș la Căminul Cultural, str. Principală nr. 243.
M. S.