MARAMUREȘ – S-a dat startul tichetelor educaționale pentru elevi

0
40

Mai multe primării din județ au anunțat cetățenii prin afișe, circulare precum și pe rețele de socializare să se prezinte la departamentele de asistență socială pentru întocmire documentelor necesare obținerii ajutorului financiar.

Tichetele în valoare de 500 de lei pe an școlar pentru fiecare elev din categoriile defavorizate se primesc în temeiul Ordonanței de Urgență a Guvernului 133 din 7 august 2020. Ordonanța prevede măsuri pentru sprijinirea elevilor ce provin din familii cu venituri mici.

”Rugăm familiile cu venituri sub 1.115 lei pe membru și care au copiii înscriși în învățământul primar și gimnazial să se prezinte la sediul primăriei Coltău pâna la data de 10 septembrie 2020”, este mesajul primarului Lajos Csendes.

Pentru întocmirea acestor documente, părinții trebuie să prezinte certificatul de naștere a fiecărui copil, actele de identitate ale părinților, adeverință de salarizare a părinților din care să reiasă venitul realizat precum și adeverința de școlarizare pentru ficare copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here