MARAMUREȘ – Bătrână lovită de o mașină pe Strada Crișan

0
34

Azi, 6 august, în jur de ora 11:30, o șoferiță care se deplasa înspre Strada Crișan din Baia Mare a lovit, din neatenție, o femeie în jur de 70 de ani, care traversa regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.

O tânără care se afla în zona respectivă a auzit o bufnitură și un strigăt de femeie, iar apoi a văzut femeia lovită, căzută lângă mașină. Un bărbat a mers imediat înspre aceasta, ajutând-o să se ridice.

Femeia, care părea în jur de 70 de ani, traversa regulamentar, moment în care, de după curbă, a apărut o șoferiță cu o mașină mică și a lovit-o pe femeie. Presupun că din neatenție, nu a văzut pietonul angajat pe trecere. Partea bună este că șoferița nu avea viteză, înainte de trecere fiind o curbă. Cineva a chemat ambulanța, iar un bărbat care se afla la fața locului în momentul accidentului a fost luat de martor. La venirea ambulanței, femeia era conștientă. După accident, șoferița mașinii a coborât din autoturism și a ajutat-o pe femeie să se ridice, apoi au dus-o pe bordura de lângă trotuar până la venirea ambulanței”, declară un martor al accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here