Managerul Spitalului Focşani, care plecase cu laptopul şi cu documentele, a fost luat de Poliţie şi de SMURD de la o pensiune. Mândrilă: „Nu m-am ascuns nicăieri”

0
22

Managerul Spitalului Județean Focșani, Constantin Mândrilă, infectat cu coronavirus, a fost luat cu Poliția și SMURD de la pensiunea unde era cazat și transportat la Secția Boli Infecțioase a Spitalului.

Potrivit Realitatea Plus, Constantin Mândrilă, despre care ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a declarat că a închis biroul şi a plecat cu laptopul, era cazat la pensiunea Oscar din Focșani din data de 25 martie, unde s-a „autoizolat”, însă a continuat să vină la serviciu. Cum s-a apărat Constantin Mândrilă? Managerul spitalului din Focşani a declarat la Antena 3 că „nu m-am ascuns nicăieri. Joi, când am fost declarat pozitiv, am sunat la DSP Vrancea, DSP Vrancea a anunţat Ministerul, m-am prezentat imediat în Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean, în triaj, unde mi s-au luat analizele şi mi s-a făcut controlul”. Apoi a continuat: „În urma acestui control, medicul şef al secţiei de boli infecţioase a constatat că sunt un caz uşor cu coronavirus, spunându-mi că pot să mă tratez la un domiciliu ales şi să mă autoizolez”.

Ministrul Sănătății va veni mâine în Focșani să-l demită. Două secții ale Spitalului Judeţean Focşani, Nefrologie și Cardiologie, au fost închise, iar un număr de opt cadre medicale sunt depistate pozitiv cu SARS-CoV-2, a informat Ziarul de Vrancea. Spitalul este condus de directorul Constantin Mândrilă, condamnat la închisoare cu suspendare în 2005 pentru că ar fi furat conserve de carne din rezerva de stat destinată victimelor indundațiilor, pe când era secretarul Prefecturii Vrancea, susţine g4media.ro.

Foto: realitateadevrancea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here