Liste comune USR-Plus la alegerile locale din Maramureș

0
40

USR Maramureș a anunțat că va continua alianța cu Plus și la alegerile locale.

Dan Ivan, președinte USR Maramueș, s-a declarat mulțumit de rezultatele alegerilor precedente, motiv pentru care lucrează împreună cu Plus  la un proiect comun de guvernare pentru alegerile locale din toamnă. De asemenea cele două partide vor avea candidați pe liste comune pentru Primăria Baia Mare, primările din județ și Consiliul Județean Maramureș.

“Venim cu un acord stabilit în urma a luni de negocieri între cele două partide. Criteriile pe baza cărora am nominalizat lista de candidați au la bază integritatea, competența și capacitatea de a convinge cetățenii să voteze USR-Plus” a declarat Florin Barbur, președinte Plus Maramueș. De asemenea candidatul USR-Plus a susținut că alianța celor două partide dorește să vină în întâmpinarea nevoilor cetățenilor care se tem de administrațiile publice locale și care sunt șantajați de edili sau consiliile locale.

“Este un moment de istorie locală în care partidele de dreapta se unesc pentru a aduce marea schimbare în administrația locală și județeană. Intrăm în alegeri cu gânduri mari pentru Baia Mare și Maramureș. Invităm toate forțele de dreapta să ne unim forțele pentru a schimba două administrații marcante în Maramureș“ susține Vlad Emanuel Duruș, candidat pentru președinția Consiliului Județean Maramureș.

“Am lucrat la un plan de administrare locală eficientă. Acesta are la bază transparența decizională în fața cetățenilor, consultarea cu cetățenii și specialiștii în luarea deciziilor de interes local precum și planificarea strategică pe termen lung și scurt a implementării propunerilor venite din partea cetățenilor” declară Cristian Brian, candidat pentru Consiliul Local Baia Mare.

Alianța USR-Plus anunță că va veni zilele următoare cu proiecte concrete pentru administrația locală și județeană precum și cu lista comună de candidați la cele două instituții maramureșene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here