LIGA 2 – ACSF Recea se întoarce cu un punct de la Mioveni

Punct prețios pentru ACSF Recea în lupta pentru evitarea retrogradării.

LIGA 2 – ACSF Recea se întoarce cu un punct de la Mioveni

ACSF Recea a terminat la egalitate partida jucată azi, în deplasare, cu CS Mioveni în etapa a 17-a a Ligii 2 la fotbal.

CS Mioveni – ACSF Recea 1-1 (1-0). Au marcat:  Rădescu (min. 39)/Mărieș (min. 49).

CS Mioveni: I. Popescu - Oancea, Al. Iacob, Gherghe (57 Ișfan), Șerbănică – D. Toma (77 S. Ivan), Panait, Mar – Rădescu (77 Coșereanu), Blănaru, B. Rusu. Rezerve: Ducan – Massaro, T. Coman, Alexandrescu, Vereș, V. Cristea. Antrenor: Alexandru Pelici.

ACSF Recea: Răilean – Potcoavă (46 Mărieș), Oiță, Burdeț, R. Ispas – Văsălie, Akhmatov (90+3 Szecui), Micaș (cpt.), Fică (85 Brata) – Mendoza – M. Coman (82 Batin). Rezerve: Bota – Bura, Lehet, Chinde, Brata, Szecui, Urs. Antrenor: Florin Fabian.

 Cele două reprize au avut o desfășurare total diferită. În prima parte a meciului ACSF Recea nu a contat în atac. CS Mioveni a deschis scorul prin Ionuț Rădescu, în min. 39, care a șutat pe jos, din interiorul careului, o minge centrată de pe partea stângă. În afara golului, gazdele au mai ratat două ocazii importante prin Gherghe (min. 11) și Blănaru (min. 39), la ultima dintre ele Răilean având o intervenție salutară.

 Repriza a doua a fost mult mai animată. ACSF Recea a restabilit rapid egalitatea, în min. 49, prin Alexandru Mărieș (intrat la pauză în locul lui Potcoavă), care a reluat de la 12 metri, din plonjon, cu capul mingea centrată de pe dreapta de Alin Fică. Oaspeții au fost la un pas să preia conducerea, dar Marius Coman nu a putut să-l învingă pe Popescu, în min. 56. Până la final s-a jucat pe contre și gazdele au trecut pe lângă victorie, în min. 67, când Rădescu a șutat peste poartă din interiorul careului.

 M.S.